Pitanja i odgovori


Vremenski okvir dizajna često je uslovljen od samih klijenata. Ako imate odredjeni rok završetka, imaćemo u vidu da ga ispunimo. Znači, najčešći rok izrade projekta dolazi u dogovoru sa klijentima.
Većina naših web stranica je uspješno završena kontaktima preko telefona i emaila. Vi nama prilikom prvog dogovora načelno objasnite strukturu web stranice da bi Vas mi kontaktirali prilikom rada na projektu, ukoliko budemo trebali Vašu ličnu sugestiju oko vizuelnog funkcionisanja web stranice.
Možete da premjestite Vašu web stranicu u bilo koje vrijeme na drugu hosting uslugu ukoliko smatrate da naš rad nije kvalitetan ili iz nekih drugih razloga, s time da na samom završetku na zahtjev dobijate kopiju istoga na CDu, koji Vi zadržavate za sebe.
Web sajt pripada Vama, dajemo Vam CD sa kopijom Vašeg projekta i ako želite da koristite neku drugu podršku za Vaš web sajt ovaj primjerak slobodno ustupite njima.
Ne. Pri samom razgovoru sa Vama o izradi web stranice formiramo cijenu u skladu sa traženim uslugama koje Vi želite. Dogovorena cijena se strogo poštuje.
Sve zavisi od količne informacija koje želite da se nalaze na Vašem web sajtu. Ako imate dosta usluga koje želite da pružite onda bi bilo korisno da postavimo (koji ćete vi dostaviti) bazu podataka koja će se ugraditi u dati web projekat. Ali mi ćemo razgovarati s Vama o tome da bi prilagodili dizajn sa tačnim i specifičnim informacijama kao i zahtjevima.
Da. I moći ćete da birate između nekoliko primjera kao sto su office@moja-domena.com, info@moja-domena.com, imeprezime@moja-domena.com i slično.
Da. Pružamo Vam mogućnost da imate pored broja posjeta i informacije iz koje geografske regije stižu posjetitelji, kao i mnogo drugih zanimljivih činjenica koje mogu biti korisne za Vaše buduće marketing projekte.
Cijena izrade web stranice zavisi isključivo od njegove složenosti i vrste. Prilikom dogovora mi ćemo Vam dati informacije o cijenama web stranice.
Da. Bili bi sretni pogledati već gotove projekte i dati prijedloge oko ažuriranja.
Apsolutno ne! Vi ćete imati potpunu kontrolu nad sadržajem koji se reklamira.
Ako Vam se ne sviđa dizajn koji smo predložili, mi ćemo raspravljati s ciljem utvrđivanja tipa koji biste Vi željeli. Mi smo tu da zadovoljimo specifične zahtjeve s kojima ste Vi zadovoljni.

Projekat u tekstu može da bude web stranica, video reklama ili logo.


365dizajn

Ekskluzivni i jedinstveni

365dizajn

Banja Luka, BiH

Mi želimo ponuditi našim klijentima samo najbolje, tako da pratimo razvoj najnovije tehnologije u području web dizajna.

Dobijate više od web stranice, uključujući hosting, marketing alate i još mnogo toga!

Web stranica može da bude snažan način za promovisanje Vaše ideje i tako da skupite još istomišljenika.

01.Sigurno
02.Jednostavno
03.Sa stilom